You are here

II regionalna Cyber Security konferencija

19/04/2019
logo

Druga regionalna Cyber Security konferencija održati 17. maja u hotelu CentreVille, u organizaciji Vision Event-a, pod pokroviteljstvom Ministarstva javne uprave.

Centralna tema konferencije je “Jačanje nacionalne sajber bezbjednosti u kontekstu suprotstavljanja hibridnim prijetnjama na bazi uspostavljenih standarda NATO i EU na globalnom nivou.“

 Cilj Cyber Security konferencije jeste pružiti uvid u uspostavljanje, održavanje i unapređenje informacione bezbjednosti, zaštite od hibridnih prijetnji na nacionalnom nivou, kao i zaštite kritične infrastrukture u kompanijama i institucijama, kroz informisanje i edukaciju o načinima prevencije, otkrivanja, odbrane, kao i saniranja posljedica od sajber napada.

  Konferencija je usmjerena na zaštitu lica i informacionih sistema od sajber napada i hibridnih prijetnji, na prezentovanje najčešdih rizika i prijetnji za upade u informacione sisteme, na načine za prevazilaženje tih rizika i uspostavljanje informacione sigurnosti, prezentovanje najnovijih trendova i rješenja po pitanju sajber bezbjednosti, kao i metoda očuvanja tajnosti i bezbjednosti informacija.

Nike shoes | 2021 adidas Ultraboost 21 Midnight Navy/Black-White FY0350 For Sale

We recommend