You are here

Radovanović reizabran u Odbor revizora Foruma AIC

25/09/2020

Generalni sekretar Privredne komore Crne Gore Pavle D. Radovanović reizabran je za člana Odbora revizora Foruma komora Jadransko-jonske regije (AIC), za mandatni period 2020-2023. godine.

Ovo je odlučeno 25. septembra 2020. godine, tokom online sjednice Upravnog odbora Foruma komora Jadransko-jonske regije. Podsjetimo, Radovanović je u ovo tijelo prvi put imenovan 2016. godine, što je rezultat proaktivnog stava Privredne komore Crne Gore u aktivnostima koje sprovodi ova, za našu državu, strateško-ekonomski izuzetno važna makro-regija.

Pored Radovanovića, u Odboru revizora Foruma AIC biće Antonio Akvaroli iz Italije, kao predsjednik, Đorđo Rampolas iz Grčke, kao član, te Josipa Topić, iz Bosne i Hercegovine, kao zamjenski član.

Tokom sastanka, koji je vodio predsjednik Foruma AIC Gino Sabatini, dogovoreno je da naredni EUSAIR forum (Forum EU strategije za Jadransko-jonsku regiju) bude održan online 19. i 20. novembra 2020. godine.

Razmotrene su informacije o Beogradskoj deklaraciji, slovenačkom predsjedavanju Forumom, koordinaciji sa Jadransko-jonskom inicijativom za pristupanje Gospodarske komore Slovenije Forumu, te novosti o projektima i aktivnostima.

Best Sneakers | Nike Air Force 1 Shadow News, Colorways, Releases , Gov