You are here

Drugi sastanak radne grupe u okviru TO REGOS projekta za razvoj standarda zanimanja moler

19/04/2020

U okviru regionalnog projekta TO REGOS, koji finansira Austrijska razvojna agencija, 19. aprila 2020. godine održan je drugi online nacionalni sastanak putem aplikacije ZOOM, u cilju razvoja regionalno zasnovanog standarda zanimanja moler.

Radna grupa radila je na definisanju ključnih poslova i aktivnosti u okviru grupe poslova: Analiza, planiranje i organizacija rada, Priprema radnog mesta, Administrativni poslovi i Komercijalni poslovi. Radna grupa je ponovo proanalizirala ključne poslove i aktivnosti u  kviru grupe poslova: Operativni poslovi, i usaglasila određene nedoumice. Nastavak rada je dogovoren za 26. april 2020. godine.

Sastanku su prisustvovali relevantni predstavnici privrede iz oblasti građevinarstva i srednje stručne škole iz Podgorice, koordinator za izradu standarda zanimanja ispred Centra za stručno obrazovanje Srđan Obradović, rukovodilac Odjeljenja za istraživanje i razvoj kvalifikacija i nacionalni koordinator projekta za obrazovanje Sandra Brkanović te direktor sektora za obrazovanje i kvalitet i nacionalni koordinator projekta za privredu Mladen Perazić.