You are here

25. Međunarodni sajam KLIK EKSPO 2018

08/11/2018

Privredna komora Crne Gore organizuje nastup crnogorskih privrednika u okviru nacionalnog štanda Crne Gore na predstojećem 25. Međunarodnom sajmu ,,KLIK EKSPO” 2018, koji će se održati u Tirani, Albanija, u periodu od 21. do 24. novembra 2018. godine.

Na sajmu KLIK EKSPO 2018, crnogorski proizvođači predstaviće svoje proizvodne programe na nacionalnom štandu Crne Gore, u Palati Kongresa, na štandu površine 40 m2. Nastup na međunarodnom sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode  i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospiješe postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

KLIK EKSPO u regionu (www.klikekspogroup.com) je jedan od najvećih međunarodnih sajmova preduzetništva, koji se svake godine održava u Tirani, na 8.000 m2 izložbenog prostora. U 2017.godini na sajmu je izlagalo preko 380 direktnih izlagača i organizacija iz oko 25 zemalja. Ova izložba predstavlja skup izlagača iz djelatnosti inženjeringa i građevinskih materijala, energetike, poljoprivrede, IT sektora, ugostiteljskih usluga, elektronske i električne energije,...

Učešće na štandu podrazumjeva obezbjeđen opremljen prostor za izlaganje promo materijala i uzoraka koji će omogućiti prisutnim preduzećima da se predstave ostalim učesnicima i posjetiocima Sajma.  Troškove zakupa štanda snosiće Privredna komora.

 Ukoliko procijenjujete da imate interes da se priključite crnogorskoj delegaciji koja će učestvovati na Sajmu, molimo Vas da svoje učešće prijavite najkasnije do petka, 9. novembra 2018.godine.

 

Izdvajamo