You are here

4. Regionalni poslovni forum - Novi Sad

07/11/2021

Privredna komora Crne Gore kao koorganizator, a u okviru Evropske mreže preduzetništva, Vas obavještava  da Autonomna pokrajina Vojvodina i Skupština evropskih regija u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine, Razvojnom agencijom Vojvodine i Evropskom mrežom preduzetništva, po četvrti put organizuju Regionalni poslovni forum koji će se održati 25.novembra 2021. godine. 

U prilogu dostavljamo pozivno pismo glavnog organizatora.

Ovogodišnji Regionalni poslovni forum biće organizovan kao kombinovani ( hibridni) događaj, a praćenje događaja je moguće onlajn, u realnom vremenu i uživo.

Regionalni poslovni forum vam nudi mogućnost da iznesete i predstavite vaš poslovni potencijal i ideje i da se povežete sa kompanijama i institucijama koje podržavaju razvoj poslovne klime i priliv novih investicija.

Učesnici Foruma su eminentne kompanije iz regije, kao i regionalne privredne komore, regionalne razvojne agencije i druge institucije koje pružaju podršku za razvoj malih i srednjih preduzeća i poboljšanje ekonomske klime za poslovanje i nove investicije.

Međunarodni događaj pruža dodatnu podršku kompanijama da pronađu međunarodnog partnera.

Učesnicima će biti ponuđena mogućnost zakazivanja i održavanja B2B sastanaka sa kompanijama i institucijama učesnicima Foruma prema sopstvenim potrebama, a na osnovu informacija o registrovanim učesnicima.
Sektori koji će biti predstavljeni su : 

  • informacione i komunikacione tehnologije
  • metalski sektor
  • poljoprivreda i prehrambena industrija

Platforma za organizaciju „jedan na jedan“ sastanka dostupna je klikom na link https://rbf2021.b2match.io/

Za dodatne informacije molimo  Vas  posjetite http://www.rbf.vojvodina.gov.rs/

kontaktirajte direktno putem maila: rbf@vojvodina.gov.rs
Krajnji rok za prijavu je 22.novembar.

Fajlovi: