You are here

42. Međunarodni sajam turizma, Beograd

22/01/2020

Sajam turizma u Beogradu kao jedna od najuspješnijih manifestacija u zemlji i regionu, održaće se od 20. do 23. februara 2020. godine i na nekoliko dana postaće „svijet u malom“, ali i privredna manifestacija koja, uz poslovne, okuplja i na desetine hiljada ostalih posjetilaca. Posjetioci su tokom sajma u mogućnosti da pronađu povoljne turističke aranžmane kao i poslovne partnere - turističke agencije, saveze i organizacije, hotele, turističke centre, vazduhoplovne kompanije, međunarodne tur operatore, itd.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Egipat, zemlja koja prepoznatljivom ponudom privlači posjetioce iz cijelog svijeta.

Ove godine, Sajam turizma biće organizovan zajedno sa sajmom vina BeoWine i sajmom HORECA opreme. Sajam vina BeoWine se danas smatra nezamjenljivim mjestom za plasiranje poznatih i novih vinskih ukusa. Na Sajmu će učestvovati najugledniji domaći i regionalni proizvođači vina, vinski podrumi, kuće vina i kompanije koje distribuiraju „piće bogova“, a u ponudi će biti i najsavremenija oprema za vinarstvo i vinogradarstvo. Sajam HORECA opreme okuplja najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdijevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata. U izlagačkom dijelu programa posjetioci će moći da vide opremu za kuhinje, restorane, barove, hotele, sigurnosne i rezervacione sisteme, posteljinu, opremu za čišćenje, pekarski i poslastičarski program, opremu za bankete, stručnu literaturu i publikacije.

Kao jedna od aktivnosti tokom Sajma, 20. i 21. februara 2020. godine biće organizovani poslovni susreti privrednika pod okvirom projekta Mreža evropskih preduzetnika EEN. Pozivamo Vas da svoje učešće na poslovnom susretu iskoristite i za pronalazak partnera i saradnika kroz poslovne/b2b susrete koji će biti organizovani za učesnike Sajma.

Više informacija o poslovnim susretima i o Sajmu nalazi se na linkovima: http://tourismfair.talkb2b.net/ (obavezna  registracija) i https://beogradskisajamturizma.rs/

Rok za prijavu za poslovne susrete u okviru Sajma:  25.1.2020 godine.

Kontakt osoba: Ana Filipović afilipovic@pkcg.org 

Fajlovi: