You are here

50 godina Glasnika

26/11/2014
50 godina Glasnika

Privredna komora Crne Gore organizuje koktel povodom obilježavanja 50 godina izdavanja Glasnika, 28. novembra 2014. godine sa početkom u 11 sati.

Ukoliko je neupitna izreka „vrijeme je najbolji sudija”, onda 50–godišnje trajanje „Glasnika“ potvrđuje istinski kvalitet lista koji je uvijek bio na strani privrede, biznisa, čitalaca. Profesionalna uređivačka politika kreirala je raznovrsni sadržaj pa je „Glasnik“ stekao kredibilitet u javnosti i veliki broj veoma zahtjevnih čitalaca. Možda nije pretenciozno reći da je to svojevrsna knjiga iz ekonomije sa tekstovima o poslovanju, tržištu, konkurentnosti, brendovima, tranziciji, privatizacijama. Ili, list je permanentno i pouzdano ispisivao ekonomsku hroniku Crne Gore i Privredne komore u ambijentu brojnih društvenih i privrednih mijena.
Privredna komora, izdavač „Glasnika”, kreirajući uvijek različite aktivnosti na fonu ekonomskog prosperiteta, imala je „takta” da posebnu pažnju posveti razvoju informisanja. Stalna je orijentacija štiva da, kroz intervjue, analize, reportaže, komentare, informacije doprinosi boljoj obaviještenosti privrednika, a time, moguće, i njhovoj edukaciji i efikasnijem poslovanju. Da ostavljamo trag u vremenu najbolje govore naši čitaoci koji kritičkim ili afirmativnim stavovima učestvuju u njegovom pravljenju. Uz to, tajna za trajanje i povjerenje je i to što su stranice lista otvorene za sve tekstove čija je suština stvaranje.

Jubilarni broj Glasnika