You are here

Adria Hotel Forum (AHF) - Zagreb

21/01/2020

Adria Hotel Forum (AHF) je vodeća konferencija o hotelskom investiranju u jugoistočnoj Evropi. AHF okuplja sve relevantne aktere, uključujući međunarodne stručnjake, predsjednike i članove odbora velikih regionalnih i svjetskih hotelskih kompanija, ministre, investitore, institucionalne predstavnike, finansijske institucije, konsultante, arhitekte, advokate i druge stručnjake. 

Do sada je AHF okupio više od 1800 polaznika, 250 panelista, 100 okruglih stolova i prezentacija, kao i više od 150 partnera. Imena partnera AHF govore sama za sebe: Hoteli Orbis Hotel / Accor Hotels, Hilton Vorldvide, InterContinental Hotels Group, Colliers International, Savills, Falkensteiner Hotels & Resorts, STR, Zagrebačka banka Član UniCredit Group, Erste & Steiermarkische Bank, Valamar Riviera, Arena Hospitaliti Group, HRS, Hotel & Destination Consulting, Hrvatski Telekom i mnogi drugi.

8. Adria Hotel Forum (AHF) će biti događaj na visokom nivou i okupiće ključne igrače u ugostiteljstvu: programere, investitore, hotelske i zabavne operatere, vlasnike, kao i predstavnike bankarskog i pravnog sektora, koji će diskutovati o najnovijim trendovima ulaganja u hotele, potencijalnim investicionim projektima i razmjeni održivih ideja koje podstiču i pomažu razvoju industrije i zajednice. Cilj je da se naglasi važnost komuniciranja i razmjene mišljenja, kao i prezentacije primjera širom svijeta koji su obezbjedili razvoj turizma u njihovim regionima.

Forum je zamišljen kao grupa odabranih učesnika u industriji turizma koji mogu donijeti važne i potrebne strukturne promjene u svojim aktivnostima.Sada je veći pritisak nego ikad na hotelijerstvo da podstakne inovacije kako bi privukli turiste. Program 8. AHF-a “Promijenite ili se mjenjajte” otvoriće AHF platformu za diskusiju i odgovaraće na pitanja koja se tiču mogućnosti i izazova za investitore, vlasnike i operatore i ponudiće pristupačna rešenja.

Planirano je da i ove godine učesnici iz Crne Gore budu predstavnici drzavnih organa i turističke privrede iz Crne Gore. Ovo posebno jer je drugog dana konferencije kroz jedan panel stavljen fokus na Crnu Goru.

Kao nastavak uspješne saradnje sa AHF-om, organizator je za sve članice Privredne komore obezbjedio 10% popusta na kotizaciju uz kod: PKCG10

Sve potrebne informacije, registraciju i smještaj mozete naci na linku https://www.adria-forum.com/