You are here

Adria Hotel Forum - Beograd

31/01/2019

Nakon šest godina održavanja u Zagrebu jedina međunarodna hotelsko – investicijska konferencija u regiji, Adria Hotel Forum (AHF), održaće se 20.-21. februara u Beogradu u hotelu Crowne Plaza.

AHF se pozicionirao kao konferencija koja predstavlja najnovije trendove u hotelskim investicijama, progovara o vrućim temama hotelske industrije te na koju međunarodni investitori dolaze kako bi čuli o mogućnostima ulaganja u regiju. Jedna je od pet najvećih konferencija ove vrste u Europi, a činjenica da se u Srbiji u protekle 3-4 godine događa „turistički boom“, da se intenzivirao razvoj i otvorila se vrata inostranom kapitalu, te da je veliki broj međunarodnih brendova stavio Beograd na svoju kartu su upravo bili razlozi zašto AHF ove godine investitore i globalne stručnjake dovodi u Srbiju.

Svake godine AHF dovodi svjetske investitore, ali i globalne stručnjake pa su tako svoje sudjelovanje na ovogodišnjem Forumu potvrdili predstavnici Starwood Capitala, Aina Hospitality-a, Principal Real Estatea, TripAdvisor-a, Colliers International-a, EBRD-a, Erste banke i mnogi drugi. 

Tema sedmog po redu AHF je „Is the future bright?“, a dotaknuće se pitanja nove finansijske krize koja se prognozira za 2020. godinu te ispitati kakvi projekti su u fokusu investitorima. Takođe, neke od tema će biti Ko finansira razvojne projekte u regiji i pod kojim uslovima, Na koji način se može osigurati investicija, Šta učiniti s problematikom zapošljavanja koja kontinuirano raste te i investitorima predstavlja izazov, Koliko dizajn hotela utiče na doživljaj gosta te koji su novi lifestyle brendovi koji se okreću savremenim gostima i mnoge druge.

Svi članovi komore mogu se prijaviti uz popust od 15% na redovne cijene do 8. februara 2019. godine. Prijaviti se možete ovdje, a kôd za popust je PKS koji treba upisati na predviđeno mjesto u prijavnici.

Kontakt u Privrednoj komori Crne Gore je Sanja Marković.