You are here

Agilni razvoj malih, srednjih preduzeća i preduzetnika - PRIJAVA

21/03/2019

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa kompanijom Agile Humans, specijalizovanom za edukaciju i sertifikaciju agilnih stručnjaka i pomoć kompanijama u procesu agilne transformacije, u četvrtak, 28. marta 2019. godine, organizuje predavanje u prostorijama Privredne komore Crne Gore sa početkom u 10:00 časova, na temu: Agilni razvoj malih, srednjih preduzeća i preduzetnika.

Ovo predavanje namijenjeno je privrednim društvima i preduzetnicima Crne Gore koji žele da se informišu o agilnom načinu upravljanja firmi i razvoja novog proizvoda (ili nove usluge) koji uveliko zamjenjuje tradicionalni način vođenja firmi, pogotovu kod onih koje zbog tržišne konkurencije i klijenata moraju da održe visok nivo usluge, korak sa inovacijama i poziciju na tržištu.

Prisutni će imati priliku da saznaju kako su vodeće kompanije u svijetu i regionu, uz određene promjene i uvođenje nekih agilnih metoda, uspjele da podignu produktivnost ali i zadovoljstvo kako zaposlenih tako i svojih klijenata. Takođe, imaće prilike da čuju primjere iz susjedstva i koje su to kompanije u okruženju koje rade po agilnim principima i zašto agilno upravljanje i vještine, kao još mlade oblasti, ne postoje u formalnom obrazovanju već se nadogradnja znanja i sertifikacija stručnjaka vrši isključivo u neformalnom obrazovanju skoro svuda u svijetu.

Predavač je Jasmina Nikolić, jedan od 10 sertifikovanih agilnih profesionalaca u Srbiji, od strane Scrum Alliance, jedini predavač u regionu koja predaje “Agilni organizacioni razvoj i kulturu” na Univerzitet La Salle u Barseloni. Zahvaljujući svom iskustva u agilnim transformacijama kompanija u regionu, čest je gost na konferencijama, autor velikog broja članaka u medijima i trener agilnih stručnjaka za potrebe tržišta  našeg regiona.

Vjerujemo da ćete prepoznati značaj ovog događaja, molimo Vas da svoje prisustvo predavanju  potvrdite najkasnije do 26. marta 2019. godine, popunjavanjem prijave  Telefon za informacije je: 020 230 605.