You are here

Atraktivnost turizma Crne Gore na francuskom tržištu - okrugli sto

27/02/2019

Privredna komora Crne Gore i Udruženje francusko – crnogorskih preduzeća pozivaju Vas da uzmete učešće na Okruglom stolu pod nazivom: ''Atraktivnost turizma Crne Gore na francuskom tržištu'' koji će se održati 18. marta (ponedeljak) sa početkom u 11 časova u Sali 1 Privredne komore Crne Gore prema Programu u prilogu.

Imajući u vidu da je Crna Gora kao turistička destinacija sve atraktivnija za francusko tržište, posebno zbog činjenice da gosti iz ove zemlje preferiraju aktivni odmor, cilj skupa je predstavljanje crnogorskih turističkih potencijala sjevera i juga kako bi se ostvarilo povećanje dolazaka francuskih turista i tur – operatora na tržište Crne Gore, kao i privlačenje francuskih investitora i hotelskih lanaca u Crnu Goru.

Na ovu temu će pored, zvaničnika Privredne komore Crne Gore i Ambasade Francuske, govoriti predstavnici Odbora udruženja turizma i ugostiteljstva, Ministarstva održivog razvoja i turizma, Nacionalne turističke organizacije, Crnogorskog turističkog udruženja, crnogorske akademske zajednice. Aktivno učešće na skupu imaće i predstavnici francuskih tur – operatora, crnogorskih preduzeća iz oblasti turizma i Aerodroma Crne Gore.

Molimo da svoje učešće potvrdite na kontakte niže.

Kontakt PKCG: Tamara Milunović Ivanović, samostalni savjetnik; Tel: +382 20 230 544; Mob: +382 67 240 431; e-mail: tmilunovic@pkcg.org

Kontakt UFCP: Nina Savović, poslovni sekretar; Tel: +382 20 667 000; Mob: +382 67 677 383; e-mail:  office.cefm@gmail.com

Nike Sports Shoes