You are here

Blockchain marketing - seminar

18/10/2021

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Sekretarijatom za preduzetništvo Glavnog grada Podgorice, u srijedu 20.10.2021. godinesa početkom u 10 časova, u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica), organizuje seminar na temu: Blockchain marketing.

Blockchain je bila revolucionarna tehnologija za kriptovalute, jer se mogla koristiti globalno, istovremeno sprečavajući bilo koga da troši istu jedinicu valute dva puta. Za posao je stvorila način da se održi jedinstvena, neosporna istorija svih svojih interakcija sa različitim stranama: dobavljačima, partnerima, kupcima - i publikom za njegovo oglašavanje. Danas je blockchain revolucionaran za marketing koncept i sigurno tehnologija budućnosti u oblasti marketinga. 

Blockchain marketing u potpunosti restrukturira marketing i marketinške koncepte uklanjanjem posrednika i uspostavljanjem direktne komunikacije između potrošača i brendova. Budući da blockchain omogućava direktnu interakciju između robnih marki i potrošača, trgovci će efikasno komunicirati svoj komercijalni sadržaj i smanjiti troškove. Ta ideja je revolucionarna, isto kao što je svojevremeno revolucionarnan bio razvoj društvenih mreža i njihova uloga u biznisu. 

Osnovni cilj seminara je da pruži znanja iz teorije i prakse o najsavremenijim trendovima blockchain marketinga, prije svega menadžerima, preduzetnicima, malim i srednjim preduzećima, investitorima, kako bi bili spremni da preuzmu aktivniju ulogu u rekonstrukciji marketinškog koncepta i značajnog smanjenja troškova, rizika poslovanja i povećanja povjerenja potrošača. 

Predavač na  seminaru, Jelena Perović je redovni profesor, doktor ekonomskih nauka. Trenutno je angažovana kao direktor marketinga u firmi JL Communication. Predavala je na Fakultetu za poslovne studije - Montenegro Business School – MBS, Univerzitet Mediteran Podgorica, i bila je i prodekan za nastavu, finansije i međunarodnu saradnju. Doktorirala je 2007. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore Podgorica, na studijima: „Preduzetnička ekonomija”. Kao Fulbrajtov stipendista usavršavala na univerzitetima u Sjedinjenim američkim državama. Takođe, bila je gostujući profesor u Njujorku, SAD i širom Evrope

U cilju uspješne realizacije stručnog skupa, kao i zbog ograničenog broja učesnika, molimo da blagovremeno odredite vaše predstavnike, pri čemu će pravo prvenstva učešća biti prema redosljedu prijavljanja. Troškovi seminara su pokriveni projektom. Prilikom realizacije skupa molimo da se poštuju mjere epidemiološke zaštite, shodno instrukcijama zdravstvenih tijela.  

Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, prisustvo možete potvrditi popunjavanjem prijave preko LINK-anajkasnije do utorka 19.10.2021. godine.  

Fajlovi: