You are here

Design District – međunarodni sajam namještaja i uređenja enterijera u Dubrovniku

05/11/2019

Hrvatski organizatori sajma Design District – međunarodnog sajma namještaja i uređenja enterijera, Vas pozivaju na ovogodišnju manifestaciju, koja će se odžati  u Dubrovniku, od 21. – 23.11.2019.godine.

Ovaj sajam je najveće poslovno okupljanje privrednika koji nude proizvode i usluge za opremanje enterijera u turističkom sektoru i vrlo uspješna interaktivna priča o saradnji arhitekata, investitora i ponuđača.

Organizatori sajma su cijenili da crnogoski privrednici zbog veoma brzog razvoja turističke privrede  zavrjeđuju značajno mjesto na ovom sajmu.

Izdvajamo radionice i edukacije o digitalnom marketingu i mogućnostima koje pružaju moderne tehnologije u turizmu. Osim toga, velika imena arhitekture, svjetski autoriteti kao biro Zaha Hadid Architects, UNStudio i Simone Micheli, Architectural Hero prenijeće svoje znanje i iskustvo projektovanja i opremanja hotela i drugih građevina prisutnima na konferenciji „Arhitektonske pustolovine – nova mjesta i investicije“.

Jedan od najzanimljivijih govornika sigurno je g. Damir Novotny, ekonomski analitičar i stručnjak za investicije u turizmu koji će prisutne upoznati s kretanjima turističkog sektora regije u slijedećih nekoliko godina.

Velik broj međunarodnih brendova namještaja i opreme za turističke objekte, i sam ugođaj hotela Valamar Lacroma gdje se sve odvija, sigurno će tri dana, 21. – 23. 11. učiniti posebnim i korisnim u poslovnom smislu.

Za organizovanu posjetu privrednika i predstavnika  Privredne komore  gradu Dubrovniku, osiguran je besplatan prevoz autobusom na relaciji Podgorica – Dubrovnik – Podgorica.

Željeli bi smo napomenuti da je za učesnike Sajma  i propratnih događanja, Hotel Valamar Lacroma dao poseban popust za boravak u hotelu.

Za više informacija o samom sajmu  na adresi: www.design-district.net;

Za prijavljivanje kao  i za sve dodatne informacije možete se obratiti na kontakte niže.

Balša Rakčević, mail:brakcevic@pkcg.org ili na br.tel. 068820016.