You are here

Digitalni marketing – imperativ u XXI vijeku

12/12/2018

Privredna komora Crne Gore, u saradnji sa Sekretarijatom za rad, mlade i socijalno staranje Glavnog grada Podgorica, u utorak 18.12.2018. godine, organizuje seminar u prostorijama Privredne komore Crne Gore, sa početkom u 09:00 sati, na temu: Digitalni marketing – imperativ u XXI vijeku.

Seminar je namijenjen marketing menadžerima, brand, product i category menadžerima, business development menadžerima i direktorima prodaje, vlasnicima privatnih firmi, predstavnicima javnih preduzeća.

Digitalni marketing sve više postaje jedan od primarnih oblika marketinških komunikacija na internetu i ključna komponenta marketinških strategija za sve vidove poslovanja. S obzirom na to da je područje promocije, mjerenja i optimizacije marketinških aktivnosti na internetu postalo izuzetno kompleksno te se mijenja iz dana u dan, potrebno je kontinuirano se edukovati iz svih relevantnih područja digitalnog marketinga. Digitalni marketing omogućava bržu komunikaciju, dostupnost informacija, pristup većem broju klijenata i informacija putem korišćenja društvenih mreža. Na ovom seminaru polaznici će unaprijediti svoja znanja iz ove oblasti, sagledati ključne trendove, terminologiju, najbolje primjere iz prakse u cilju napredovanja u domenu marketinga, sa posebnim osvrtom na društvene mreže.

Molimo Vas da u cilju uspješne realizacije događaja odredite polaznike iz Vašeg preduzeća. Zbog ograničenog broja mjesta molimo Vas da što prije prijavite učešće na seminaru Vaših predstavnika. Pravo prvenstva učešća na seminaru će biti prema redosljedu prijavljanja. Troškovi seminara su pokriveni projektom.

Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, molimo da prisustvo seminaru potvrdite najkasnije do, 16.12.2018. godine, popunjavanjem prijave.

Telefon za informacije je: 020 230 605. 

Fajlovi: