You are here

European SPAS Association (ESPA) kongres - Terme Tuhelj

06/05/2019

European SPAS Association (ESPA) kongres se održava 8. - 10. maja 2019. u Termama Tuhelj. ESPA kongres najveća je manifestacija ove organizacije koja okuplja ESPA članove i partnere, stručnjake zdravstvenog turizma, promotore termalnih voda i ostalih ljekovitih učinaka, edukatore za marketing i unapređenje kvaliteta zdravstvenih ustanova te brojne inostrane novinare. 

ESPA sa sjedištem u Briselu je krovna organizacija predstavnika zdravstvenog turizma, s osnovnim zadatkom zastupanja i promovisanja evropskih zdravstvenih ustanova. Okuplja 21 nacionalno udruženje, mnogobrojne SPA i zdravstvene ustanove, terme gradove i firme.

ESPA kongres 2019. je prilika da se ponuda zdravstvenog turizma promoviše i plasira u internacionalnim medijima, a učesnici kongresa će se edukovati o novim kanalima prodaje, dobiti savjete za saradnju s novim tržištima, primjere dobre prakse iz razvijenih evropskih zdravstvenih destinacija...

Detaljan program kongresa i informacije o predavačima nalazi se na web stranici PROGRAM ESPA KONGRESA 2019.

Prijave na kongres, za članove Koordinacionog odbora zdravstvenog turizma PKCG je produzena do 7. maja, na linku PRIJAVA.

Ukoliko trebate pomoć s prijavom, pošaljite podatke na email lpetrovic@hgk.hr.

Nike Sneakers Store | Yeezy Boost 350 Trainers