You are here

FaRete - Bolonja

28/06/2019
FaRete - Bolonja

Narednog septembra (4. i 5.) u Bolonji, odrzace se poslovni dogadjaj pod nazivom “FaRete”, koji Confindustria Emilia organizuje osmu godinu za redom u saradnji sa regionom Emilia Romagna. FaRete 2019 je odlicna prilika za lokalne kompanije da razviju svoje poslovanje i prosire biznis mrezu. Fokus ovogodisnje konferencije su sektori hrane i poljoprivrede, obrade metala, elektronike, izrade i obrade plastike.

Ambasador Konfindustrije za FaRete 2019, za cijeli region Balkana, je kancelarija Konfindustrije iz Srbije, koja je zadužena za pronalaženje i izbor lokalnih kompanija za učešće na ovom događaju na kojem se predviđa učešće oko 17000 posjetilaca i preko 800 učesnika iz 30 zemalja. Takođe, programom je predviđeno održavanje oko 90 workshop-ova i preko 3000 B2B sastanaka među učesnicima. Ono što moram napomenuti je da će za odabrane učesnike iz Crne Gore biti pokriveni svi troškovi puta i smještaja.

Rok za prijavu ističe 5. jula.

Za sve dodatne informacije, mozete kontaktirati kancelariju Konfindustrije u Crnoj Gori segreteria@confindustria.me ili direktno kancelariju Konfindustrije Srbija na office@confindustria.rs.

Nike Sneakers Store | Womens Shoes Footwear & Shoes Online