You are here

Hannover Messe Trade Fair 2016

24/03/2016
Hannover Messe Trade Fair

Privredna komore Crne Gore u saradnji sa Ambasadom SAD u Podgorici posreduje u organizaciji učešća crnogorskih privrednika na trgovinskom sajmu u Hanoveru (Hannover Messe Trade Fair) koji će se održati od 25 - 29 aprila 2016. godine.  SAD će na ovogodišnjem sajmu imati ulogu partnerske zemlje Njemačkoj čime se nudi mogućnost da se učesnici iz Crne Gore povežu sa svojim potencijalnim partnerima iz Sjedinjenih država. SAD će na trgovinskom sajmu u Hanoveru izlagati u sedam različitih hala sa posebnim naglaskom na napredne tehnologije u oblasti energetike, softvera, automatizovanja industrije i digitalne fabrike.

Ukoliko ste zainteresovani da uzmete učešće na trgovinskom sajmu u Hannoveru u prilogu možete naći registracioni formular koji je potrebno popuniti i poslati na navedene kontakte. Direktorijum američkih izlagača možete naći na: https://emenuapps.ita.doc.gov/ePublic/ifp-req/681 i preko njega možete zakazati sastanke sa kompanijama za koje imate poslovni interes. Veoma je važno da se registrujete koristeći ovaj link, jer samo unošenjem podataka u ovu bazu, postajete dio zvanične delegacije Ambasade SAD u Crnoj Gori. 

Kontakt:

Marina Milić, MSc; Economic Assistant; U.S. Embassy Montenegro; Tel: +382 20 410 507; Fax: +382 20 244 284; Email: milicm@state.gov