You are here

HOW Festival 2021. Zadar

07/10/2021

Jeste li spremni za novo izdanje HOW Festivala?
11.-12.11. u novootvorenoj dvorani Fortis Club, Falkensteiner Resorta Punta Skala u Petrčanima kod Zadra održava se HOW Festival 2021. 

Nakon uspješne 2019. godine kada je konferencija okupila više od 600 učesnika, većinom direktore hotela, direktore operacija te voditelje hotelskih odjela, ali i 2 online izdanja u 2020. godini, novo izdanje HOW Festivala konačno se održava u živo i to 11.-12.11 u Petrčanima kod Zadra. 

Privredna komora Crne Gore je i ove godine za sve svoje članove osigurala 10% popusta. 

HOW /Hotel Operations Weekend/ Festival jedina je konferencija na temu hotelskih operacija u Europi te najveće regionalno mjesto okupljanja hotelijera. Fokus konferencije je na prenošenju trendova u hotelskim operacijama te primjera dobre prakse. 

Na Festivalu međunarodni i regionalni hotelijeri te stručnjaci iz povezanih industrija diskutirat će o najnovijim trendovima u hotelskim operacijama, što regionalni lideri misle kako će izgledati hotelske operacije u budućnosti te kako postići bolji rad u svim segmentima hotelskih operacija. 

Uz već navedene teme učesnike konferencije ove godine očekuju diskusije za Odjele hrane i pića, prodaje i marketinga, ljudskih resursa, tehničkog odjela, wellnessa, ali i teme održivosti. Naravno, uz edukacijskih dio, sudionici mogu sudjelovati i u zabavnom dijelu Festivala – teambuildingu. 

Više informacija o konferenciji dostupno je na službenim stranicama, a prijaviti se možete putem ovog linka. Upisom koda: Howpkcg10 ostvarajute 10% popusta na kotizacije.