You are here

Influenseri u marketingu - Preduzetništvo novog doba

08/05/2019

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Unijom mladih preduzetnika Crne Gore i Nacionalnim partnerstvom za preduzetničko učenje, u utorak 14.05.2019. godine sa početkom u 10:00 sati, u prostorijama Privredne komore Crne Gore, organizuje okrugli sto na temu: Influenseri u marketingu - Preduzetništvo novog doba.

Cilj događaja je promovisanje novih vidova preduzetništva mladih u savremenom dobu i podizanje svijesti o trendovima preduzetničkog načina razmišljanja i preduzetničkog ponašanja mladih. Korišćenje novih tehnologija posebno interneta i ICT-a je transformisalo preduzetništvo novog doba. Poznato je da je 2006. godine, Fejsbuk bio u povoju, a Twitter tek bio pokrenut i niko nije imao iPhone. Deset godina kasnije, svijet se mnogo promijenio, a time i poslovi i zanimanja. Tako da u savremenoj privredi sada postoje zanimanja koja prije nekoliko godina nisu ni postojala. Neka istraživanja pokazuju da će 65 odsto djece koja danas upisuju osnovnu školu raditi potpuno novu vrstu poslova koji još uvek ne postoje. Poslovi influensera, šerera, blogera, vlogera su samo neki od primjera razvoja novih zanimanja zahvaljujući napretku interneta i novih tehnologija.

Učesnici okruglog stola su poznati crnogorski influenseri koji imaju veliki broj pratilaca na društvenim mrežama i koji će nam iznijeti svoja iskustva i ukazati na trendove razvoja u ovoj sferi.

U cilju uspješne realizacije okruglog stola i zbog ograničenog broja mjesta, molimo da odredite predstavnike iz vašeg preduzeća i da što prije prijavite učešće. Pravo prvenstva učešća će biti prema redosljedu prijavljanja.

Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, molimo da prisustvo potvrdite najkasnije do ponedeljka 13.05.2019. godine .Telefon za informacije je: 020 230 605.

Fajlovi: