You are here

Istanbul Jewelry Show (Međunarodni sajam nakita, satova i opreme)

09/02/2018

U periodu od 22-25. marta 2018. godine od strane UBM Rotaforte Uluslararası Fuarcılık A.Ş. sajamske organizacije održaće se jedan od pet najvećih sajmova nakita Istanbul Jewelry Show (Međunarodni sajam nakita, satova i opreme) u CNR Expo istanbulskom sajamskom centru.

Sajam koji je podržan od strane Ministarstva ekonomije R. Turske, Istanbulske asocijacije izvoznika minerala i metala (IMMIB), Udruženja izvoznika nakita Turske (JTR) kao i Uprave za razvoj i promociju malih i srednjih preduzeća (KOSGEB), održava se dva puta godišnje.

Za pomenuti sajam u periodu od 21-24. marta 2018. biće organizovan Program odbora kupaca koji uključuje troškove smještaja sa doručkom (smještaj se odnosi na dane kada je organizovan odbor kupaca), bilateralne susrete sa turskim firmama kao i obilazak relevantnog sajma dok se putni troškovi plaćaju od strane učesnika.

Posljednji dan prijave za učešće na Programu odbora kupaca je 1. mart ali prije toga zainteresovani trebaju aplicirati putem linka: http://event.jtr.org.tr/event-en.aspx

U prilogu maila mogu se naći detalji o sajmu kao i pozivnica za isti, a više informacija o sajmu može se naći i na na web stranici: www.istanbuljewelryshow.com

Popunjeni prijavni formular za program odbora kupaca poslati na e-mail adresu Kancelarije za trgovinske odnose Republike Turske u Podgorici podgorica@ekonomi.gov.tr ili putem faxa na broj: 020 648 149 najkasnije do 1. marta 2018. godine, nakon čega ćete u roku od par dana biti obaviješteni da li je vaša aplikacija za učešće na sajmu prihvaćena ili ne. Kontakt telefon je 020 648 148.

SNEAKERS