You are here

IV EUSAIR Forum/ II zajednička Konferencija Foruma komora, gradova i univerziteta

17/04/2019

Četvrti Forum Strategije EU za Jadransko jonski region (EUSAIR) i druga zajednička Konferencija Foruma Jadransko-jonskih privrednih komora, gradova i univerziteta Jadransko jonske regije biće održani u Budvi 7.i 8.maja 2019.godine pod sloganom "Integracija ljudi, razvoj regiona".

Fokus četvrtog EUSAIR Foruma biće na oblasti turizma i plavog rasta. Učesnici će takođe imati priliku da razgovaraju o mehanizmima finansiranja za sve četiri tematske oblasti EUSAIR-a i da podijele konkretne ideje o budućim perspektivama Strategije.

Navedeni događaj, zajednički organizuje Privredna komora Crne Gore kao predstavnica Foruma u saradnji sa Ministarstvom vanjskih poslova i Kancelarijom za evropske integracije Crne Gore. Cilj zajedničkog skupa je da se sumiraju postignuti rezultati za vrijeme crnogorskog predsjedavanja i pruže rješenja na pitanja iz oblasti plavog rasta, turizma, povezivanje regiona kao i ženskog preduzetništva, društvenih promjena i ekonomskih analiza.

Tri foruma civilnog društva Jadransko-jonske makroregije predstavljaju mrežu više od 120 tijela i institucija iz osam zemalja te su identifikovani kao ključni faktori Strategije Evropske unije za jadransku i jonsku regiju (EUSAIR).

Predstojeća zajednička Konferencija je važan iskorak u unapređenju odnosa između civilnog društva, lokalnih, regionalnih, nacionalnih i evropskih institucija.

Evropska mreža preduzetništva u Crnoj Gori u okviru Foruma organizuje poslovne susrete organizacija i malih i srednjih preduzeća u jadransko jonskom regionu 7. maja 2019. godine (08.00 -12.30).

U nacrtu Agende možete naći sve tematske sastanke, kulturne i društvene događaje.

REGISTRACIJU JE OBAVEZNA I NEOPHODNO JE IZVRŠITI DO 26.APRILA ZA UČEŠĆE NA FORUMU I ZAJEDNIČKOJ KONFERENCIJI FORUMA KOMORA, GRADOVA, UNIVERITETA

  • Klikom na link u nastavku možete se registrovati za učešće na Forumu.

https://www.adriatic-ionian.eu/event/4th-eusair-annual-forum/4th-eusair-annual-forum-draft/

REGISTRACIJA ZA B2B JE OBAVEZNA I NEOPHODNO JE IZVRŠITI DO 3.MAJA.

  • Klikom na link u nastavku možete se registrovati za učešće na B2B.

http://eusair2019.talkb2b.net

Fajlovi: