You are here

Konferencija - Turizam u funkciji razvoja proizvodnje hrane

25/11/2016
METUBES

U sklopu 43. Sajma hrane i 26. Međunarodne turističke berze i sajma turizma, opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo - METUBES  Privredna komora  organizuje  konferenciju Turizam u funkciji razvoja proizvodnje hrane”, koja će  se održati 20. aprila 2017. godine, u Budvi, u hotelu “Budva”, sa početkom u 12,00 časova.

Komplementarnost poljoprivrede sa turizmom ima sve veći značaj budući da široki izbor domaćih proizvoda obogaćuje turističku ponudu i čini je jedinstvenom, tako da turizam, kroz afirmaciju nacionalne kuhinje i specifičnih crnogorskih proizvoda, postaje snažan generator razvoja poljoprivrede.

Imajući u vidu cilj konferencije da predstavi paralelna iskustva u regionu u poboljšanju prepoznatljivosti turističke ponude kroz intenzivnije promovisanje ponude domaćih  poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda, pozivamo Vas da svojim učešćem doprineste jačem povezivanju turističke i gastro ponude u jedinstvenu ponudu , kao i da učestvujete u B2B razgovorima koji će se održati u sklopu konferencije.