You are here

Međunarodna konferencija: Zdrastveni turizam - Novo lice turističke ponude

19/09/2019

Medical SPA Asocijacija Crne Gore u saradnji sa Klasterom zdravstvenog turizma Crne Gore i Ministarstvom održivog razvoja i turizma Crne Gore i Privrednom komorom Crne Gore kao partnerom, organizovaće 8. Međunarodnu konferenciju pod nazivom: „ Zdrastveni turizam- Novo lice turističke ponude  “ od 21 do 22.oktobra 2019. u Hotelu Splendid.

Cilj konferencije i ove godine je okupiti ugledne domaće i inostrane stručnjake, operativce i konsultante iz područja medicine i turizma, predstavnike hotelijerske i wellness industrije, koji će zajednički pokušati odgovoriti na ključna pitanja o fazama razvoja zdravstvenog turizma u Crnoj Gori i regionu. Konferencija će otvoriti tematiku nove zdravstvene infrastrukture Crne Gore kao nezaobilaznog preduslova za percipiranje Crne Gore kao “zdravstveno sigurne” destinacije ali i kao potencionalno atraktivne destinacije zdravstvenog turizma na karti Evrope i svijeta. Svoje modele i rezultate za posezonu -low season tourism predstavit će i stručnjaci iz regiona.

Molimo sve zainteresovane da svoje učešće potvrde na e- mail zdravstveniturizamcg@outlook.com ili na telefon: 069 466 088

url clone | Best Nike Air Max Shoes 2021 , Air Max Releases and Deals

Fajlovi: