You are here

Međunarodni sajam KLIK EKSPO 2019 i Poslovni forum Crna Gora - Tirana

06/11/2019

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa – Ministarstvom ekonomije, Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja i IRF-omorganizuje učešće crnogorskih privrednika na predstojećem 26. Međunarodnom sajmu KLIK EKSPO 2019, koji će se održati u Tirani, Albanija, u periodu od 23. do 26. novembra 2019. godine.

KLIK EKSPO 2019 Tirana (www.klikekspogroup.com)je jedan od najvećih međunarodnih sajmova privrede u regionu, koji se svake godine održava na 8.000 m2 izložbenog prostora. U 2018. godini na sajmu je izlagalo preko 380 direktnih izlagača i organizacija iz oko 25 zemalja.

Ova sajamska izložba okuplja izlagače iz djelatnosti inženjeringa i građevinskih materijala, energetike, poljoprivrede, IT sektora, ugostiteljskih usluga, elektronske i električne energije, ...

Na međunarodnom sajmu KLIK EKSPO 2019, crnogorski proizvođači imaju mogućnost da se prezentuju na nacionalnom štandu Crne Gore, površine 102 m2, u Palati Kongresa,predstave svoje proizvode  i plasiraju ih na nova tržišta, kao i da pospiješe postojeće i steknu nove poslovne kontakte.

Učešće na štandu podrazumjeva obezbIjeđen opremljen prostor za izlaganje promotivnog materijala i uzoraka, koji istovremeno omogućava prisutnim preduzećima da se predstave ostalim učesnicima i posjetiocima Sajma. 

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Privrednom komorom Tirane  u toku održavanja Sajma dana 25. novembra 2019. godine sa početkom u 11,00 h organizuje Poslovni forum i B2B razgovore privrednika Albanije i Crne Gore.

Ovaj poslovni forum pružiće  mogućnosti crnogorskim preduzećima da upoznaju potencijalne partnere ne samo iz Albanije, već i iz drugih zemalja učesnica Sajma, u toku njegovog obilaska, te realizuju različite vidove poslovne saradnje.

Pozivamo Vas da nam se pridružite, i saglasno svom poslovnom interesu, budete dio crnogorske privredne delegacije kao izlagač na nacionalnom štandu Crne Gore sajma ,,KLIK EKSPO” 2019, i učesnik Poslovnog  foruma u Tirani, odnosno opredijelite se za opciju koja vam najviše odgovara. Molimo Vas da svoje učešće prijavite najkasnije do petka, 15. novembra 2019. godine.