You are here

Međunarodni sajam nakita, satova i materijala u Istanbulu

20/09/2018

Od strane sajamske organizacije UBM Rotaforte Uluslararası Fuarcılık A.Ş. u periodu od 11.-14. Oktobra 2018. godine biće održan Istanbul Jewelry Show Oktobar 2018 – 47. Međunarodni sajam nakita, satova i materijala u Istanbulu. U okviru pomenutog sajma, u koordinaciji Ministarstva trgovine R. Turske i organizaciji Generalnog sekretarijata unije izvoznika minerala i metala, biće organizovan Program odbora kupaca u periodu od  10.-13. oktobra 2018. godine.

Program odbora kupaca uključuje troškove smještaja sa doručkom, bilateralne susrete sa turskim firmama kao i obilazak relevantnog sajma, dok su putni troškovi u režiji učesnika.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na İstanbul Jewelry Show sajmu, molimo da pošaljete popunjeni aplikacioni formular na engleskom jeziku (nalazi se u prilogu) na e-mail adresu Kancelarije za trgovinske odnose R. Turske u Podgorici podgorica@ticaret.gov.tr ili putem faksa na broj: 020/648 149 najkasnije do 20. septembra 2018. godine, nakon čega ćete u roku od par dana biti obaviješteni da li je vaša aplikacija za učešće na sajmu prihvaćena ili ne.

Više podataka o pomenutom sajmu možete naći na linku: https://october.istanbuljewelryshow.com/en-us/