You are here

Međunarodni sajam poljoprivrede, prehrambene industrije, pića i gastronomije u Prištini - AGROKOS 2018

25/09/2018

Obavještavamo Vas da će se od 17. do 19.oktobra 2018.godine, u "Palati mladosti i sporta" u Prištini održati  18. Međunarodni sajam poljoprivrede, prehrambene industrije, pića i gastronomije (AGROKOS 2018).

AGROKOS je međunarodni sajam iz oblasti prehrambene industrije i poljoprivrede na Kosovu (https://www.ceokos.com/agrokos/en/). Ove godine sajam se održava 18. put, sa brojnim izlagačima koji će predstaviti svoja dostignuća i proizvode, a na taj način promovisati i povezati zainteresovane preduzetnike i brojna preduzeća iz regiona. Nastup na Sajmu učesnicima omogućava sticanje novih poslovnih kontakata, kao i promociju crnogorske privrede na Kosovu.

Na sajmu se očekuje preko 120 izlagača iz zemlje i regiona, takođe su planirani brojni seminari i diskusije koji će biti od velikog značaja za razvijanje novih poslovnih poduhvata.

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Investiciono razvojnim fondom Crne Gore i Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja obezbijedila je zajednički štand za izlaganje promotivnog materijala i uzoraka (do 75m2) koji će na najbolji način omogućiti preduzećima da se predstave ostalim učesnicima i posjetiocima Sajma.

Ukoliko odlučite da budete dio crnogorske delegacije koja bi učestvovala na Sajmu, molimo Vas da prijave pošaljete do petka, 28. septembra 2018. godine. na e-mail: gdakovic@pkcg.org

Kontakt osoba: Gojko Daković; 020/230-544

Nike Business