You are here

Međunarodni sajam preduzetništva (MOS 2018) u Celju

30/07/2018
Međunarodni sajam preduzetništva (MOS 2018) - Celje

Privredna komora Crne Gore, u saradnji sa Investiciono-razvojnim fondom, Ministarstvom ekonomije, Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja i Ministarstvom održivog razvoja i turizma, organizuje učešće crnogorskih privrednika na 51. Međunarodnom sajmu preduzetništva (MOS 2018) koji će se održati u Celju, Slovenija u periodu od 11-16. septembra 2018. godine.

Nastup na Sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, da pospiješe postojeće i steknu nove poslovne kontakte, a crnogorskoj privredi obezbjeđuje kvalitetnije pozicioniranje domaćih brendova i mogućnost rasta izvoza. MOS (http://www.ce-sejem.si/en) je vodeći međunarodni sajam iz oblasti preduzetništva u Sloveniji. Ove godine se održava 51. put po redu, na 65.000 m² sajamskog izložbenog prostora, na kojem će biti više od 1.000 izlagača – preduzetnika iz zemalja regiona.

Pored učešća na Sajmu, organizatori iz Slovenije (Celja) nude mogućnost ostvarivanja direktnih poslovnih kontakata na  Danu umrežavanja preduzetnika koji će se održati 13. septembra 2018. godine. Učešće na ovom B2B skupu možete prijaviti na putem linka: https://slovenia2018.b2match.io/ do 09. septembra 2018. godine.

Učešće na štandu podrazumjeva obezbjeđen opremljen zajednički prostor za izlaganje promo materijala i uzoraka (do 100m) koji će omogućiti prisutnim preduzećima da se predstave ostalim učesnicima i posjetiocima Sajma. Troškove zakupa i opremanja štanda snosiće Privredna komora, IRF i navedena ministarstva.

Ukoliko procijenjujete da imate interes da se priključite crnogorskoj delegaciji koja će učestvovati na Sajmu, molimo Vas da svoje učešće potvrdite popunjavanjem prijave najkasnije do ponedjeljka, 20. avgusta 2018. godine.

 

Kontakt: Ivana Parača, savjetnik
Sektor za međunarodnu saradnju
E-mail: iparaca@pkcg.org
Tel: +382 20 230 445