You are here

Međunarodni sajam privrede u Mostaru

06/03/2019
Međunarodni sajam privrede u Mostaru

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa – Ministarstvom ekonomije, Ministarstvom poljoprivrede i ruralnog razvoja i IRF-om organizuje učešće crnogorskih privrednika na 22. Međunarodnom sajmu privrede, koji će se održati u Mostaru, Bosna i Hercegovina u periodu od 9-13. aprila 2019. godine.

Mostarski sajam je afirmisan kao najveća i najznačajnija manifestacija iz oblasti privrede u Bosni i Hercegovini. Ove godine se održava na 30.000 m² sajamskog izložbenog prostora, na kojem će biti više od 800 izlagača – preduzetnika iz zemalja regiona. U sklopu Međunarodnog sajma privrede Mostar organizovane su dvije podsajamske manifestacije: ,, Sajam vina i vinogradske opreme” i ,, Međunarodni dani turizma”.

Nastup na Sajmu omogućava izlagačima da predstave svoje proizvode i plasiraju ih na nova tržišta, da pospiješe postojeće i steknu nove poslovne kontakte, a crnogorskoj privredi obezbjeđuje kvalitetnije pozicioniranje domaćih brendova i mogućnost rasta izvoza.

Privredna komora Crne Gore, snosiće troškove zakupa i opremanja štanda, te na taj način obezbjediti prostor za izlaganje promo materijala i uzoraka koji će omogućiti prisutnim preduzećima da se predstave ostalim učesnicima i posjetiocima Sajma.

Pozivamo vas da nam se pridružite, saglasno svom poslovnom interesu i budete dio crnogorske delegacije koja će učestvovati na Sajmu.

Molim Vas da svoje učešće prijavite, najkasnije do ponedjeljka, 25. marta 2019. godine.