You are here

Okrugli sto - Interakcija javnog i privatnog sektora kroz razvojna partnerstva

07/05/2019

Privredna komora Crne Gore, Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i GIZ Otvoreni regionalni fond za modernizaciju opštinskih usluga imaju čast i zadovoljstvo da Vas pozovu na okrugli sto “Interakcija javnog i privatnog sektora kroz razvojna partnerstva”.

Na okruglom stolu biće predstavljen program njemačke vlade DeveloPPP koji pruža ciljanu podršku za privatne investicije i uključivanje privatnog sektora u razvojna pitanja lokalne zajednice i podršku djelatnostima kojima pripadaju.  Kompanijama će biti predstavljene mogućnosti saradnje kroz zajedničke projekte sa javnim sektorom u cilju ostvarivanje komercijalnih ciljeva kompanije i kreiranja boljeg poslovnog ambijenta u zajednici u kojoj poslujete.

Nadamo da ćete biti u prilici da nam se pridružite i da kroz otvoreni dijalog diskutujemo o potencijalnim temama i partnerstvima koji mogu biti podržani od strane DeveloPPP i sličnih programa.

Okrugli sto će se održati, u ponedeljak, 13. maja 2019. godine sa početkom u 11h u Privrednoj komori Crne Gore, Novaka Miloševa 29/II, Podgorica.

Molimo Vas da potvrdite svoje učešće na email mrmus@pkcg.org  najkasnije do četvrtka, 09. maja 2019. godine.

 

Fajlovi: