You are here

Okrugli sto: ,,Wellbeing na radnom mjestu – novi trendovi u upravljanju ljudskim resursima – iskustva Finske'' PRIJAVA

07/10/2019

Privredna komora Crne Gore, u saradnji sa Upravom za kadrove Crne Gore, kroz projekat „Mreža evropskih preduzetnika“, u srijedu 16.10.2019. godine, organizuje okrugli sto u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica), sa početkom u 10:00 časova, na temu: Wellbeing na radnom mjestu – novi trendovi u upravljanju ljudskim resursima – iskustva Finske.

Okrugli sto je namijenjen vlasnicima, direktorima, HR rukovodiocima, menadžerima, itd.

Wellbeing u engleskom jeziku označava stanje psihofizičkog zdravlja i zadovoljstva. Izrazima „wellbeing at work” ili “workplace wellbeing” označava se stanje psihofizičkog zdravlja i zadovoljstva zaposlenog na radnom mjestu koje pozitivno djeluje i na njegov radni učinak i na međuljudske odnose u kompaniji.

U trenutnoj situaciji u kojoj se nalaze zaposleni, ono što bi dodatno uticalo na njihovo veće zadovoljstvo, ako isključimo visinu plate, jesu svakako, atmosfera među zaposlenima, radno okruženje, poslovna putovanja, vikendi, nagradna putovanja, prisustvovanje na poslovnim događajima, promocijama, edukativni skupovi i predavanja. Ovo su kriterijumi koji u svakom smislu najviše utiču na zadovoljstvo poslom. Budući da psihosocijalni rizici mogu ugroziti rad kompanija i privredni rast zemlje, u Finskoj je potpisan Okvirni sporazum za osiguravanje konkurentnosti i zapošljavanja, koji je izmedju ostalog usmjeren i na sva psihosocijalna pitanja i promociju psihofizičkog zdravlja na radnom mjestu. Na skupu ćemo čuti njihova iskustva i trendove u ovoj sferi.

U cilju uspješne realizacije događaja i zbog ograničenog broja mjesta, molimo da odredite predstavnike iz vašeg preduzeća i blagovremeno prijavite učešće popunjavanjem prijave, najkasnije do ponedjeljka 14.10.2019. godine ili na e-mail adresu: obrazovanje@pkcg.org.

Telefon za informacije je: 020 230 605.


Fajlovi: