You are here

Onlajn studijska posjeta u sklopu projekta Odeon

12/10/2020

Pozivamo Vas da prisustvujete onlajn studijskoj posjeti koja će se održati u organizaciji Tehnološkog Parka Ljubljana i projektnih partnera: Privredne komore Crne Gore, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije i Privredne komore Padove a u sklopu projekta „Otvoreni podaci za otvorene evropske inovacije“ - odeon (“Open Data for European Open INnovation”)“. Projekat odeon je kofinansiran od Evropske unije i realizuje se u okviru Mediteranskog transnacionalnog programa saradnje „INTERREG Mediterranean“, a uz podršku Ministarstva javne uprave, kao pridruženog partnera u Crnoj Gori.

Ova studijska posjeta se organizuje sa ciljem promovisanja novih znanja, razmjene najbolje prakse, saradnje članova čvorišta podataka (HUB-a) i ostalih zainteresovanih strana, kao i identifikacije novih mogućnosti i procjene daljeg razvoja ekonomije zasnovane na otvorenim podacima u Sloveniji, Italiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori. Između ostalog, tokom ove posjete imaćete priliku da vidite i neke od primjera aplikacija koje su nastale kao rezultat korišćenja otvorenih podataka u zemljama projektnih partnera. Događaj će biti na engleskom jeziku.

Domaćin posjete će biti Tehnološki Park Ljubljana.

Studijska posjeta će se održati preko platforme Zoom 15.10.2020. sa početkom u 13.00.

Molimo Vas da nas obavijestite da li ćete prisustvovati studijskoj posjeti do kraja radnog dana 13.10.2020. na e-mail: nrakocevic@pkcg.org

Program studijske posjete je u prilogu ovom pozivu.

LINK za studijsku posjetu je: https://us02web.zoom.us/j/82748688555#success

Fajlovi: