You are here

Online konferencija i poslovni susret privrednika „Žene i muškarci u građevinarstvu u Dunavskom regionu i šire“

26/05/2020

Institut „Mihailo Pupin“ u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore i drugim partnerima organizovaće u utorak 9. juna 2020. godine online poslovni susret privrednika. Skup se organizuje pod okvirom projekta Evropska mreža preduzetnika, EEN.

Istoga dana prije poslovnog foruma, održaće se online Konferencija „Žene i muškarci u građevinarstvu u Dunavskom regionu i šire“. Navedeni skupovi osmišljeni su u cilju eliminisanja  postojećih regionalnih barijera u sektoru građevinarstva,  promovisanja saradnje između malih i srednjih preduzeća iz oblasti građevinarstva i povezanih industrija i pružanja pomoći u pronalaženju odgovarajućih poslovnih partnera u jugositočnoj Evropi i Dunavskom regionu.

Poslovni susreti su namijenjeni sektorima: izvođenje radova u građevinarstvu, projektovanju, arhitektonskom dizajnu, energetsko održivim pametnim zgradama, dizajn interijera i eksterijera, arhitektonsko brendiranje, planiranje prostora i drugi povezani sektori.

Rok za prijavu učešća na online poslovnom skupu i Konferenciji je petak, 5. jun 2020. Zainteresovani učesnici dobiće elektronski poziv za učešće preko Zoom platforme.

Više informacija o skupu kao i link za registraciju dostupno je na linku: http://womeninconstruction.talkb2b.net/page/14/Programme

Fajlovi: