You are here

Podgorica investment day – Day of Ningbo

27/11/2019

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Glavnim gradom i Kineskom ambasadom u Podgorici, u okviru prezentacije investicionih  potencijala Podgorice kineskim kompanijama, organizuje bilateralne razgovore crnogorskih i kineskih privrednika, koji će se održati 04. decembra u Podgorici, u zgradi Skupštine Glavnog grada (Njegoševa 20), s početkom u 9:30h.

Ovo je prilika da se predstave dosadašnje aktivnosti Glavnog grada po pitanju održivog razvoja, tekući kapitalni razvojni projekti u turizmu i oblasti životne sredine i komunalnog razvoja, kao i postojeći potencijali za dalji razvoj Podgorice kao konkurentne investicione destinacije, u cilju animiranja potencijalnih investitora iz Kine.

Tokom događaja imaćete priliku da čujete i nešto više o Sajmu Kine i zemalja centralne i istočne Evrope (CIE)  u Ningbou 2020.

U cilju uspješne realizacije ovog događaja, Privredna komora Crne Gore Vas poziva da prisustvujete i pronađete svoj interes kroz učešće u radu i obavljanju bilateralnih razgovora sa zainteresovanim partnerima.

U prilogu Vam dostavljamo Spisak kompanija iz Kine.

Najljubaznije Vas molimo da najkasnije do 02.decembra 2019. godine pisanim putem na ovom LINK-u, potvrdite svoje interesovanje za učešće na B2B sastancima.

Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj 020/230 544. Kontakt osoba je Jelena Adžić.