You are here

Poslovni forum Crna Gora - Monako PRIJAVA

17/02/2017

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Komorom za ekonomski razvoj Monaka, a u okviru zvanične državne posjete Kneževini Monako, planira da organizuje Poslovni forum i susrete  privrednika Crne Gore i Monaka, koji će se održati 10.marta 2017. godine sa početkom u 10,00 časova.

 Poslovni forum se organizuje sa ciljem sagledavanja mogućnosti za unapređenje i poboljšanje  ekonomskih odnosa dvije zemalje, upoznavanja privrednika Monaka sa poslovnim mogućnostima u Crnoj Gori kao i upoznavanja naših privrednika sa uslovima poslovanja na tržištu Monaka.

 Pozivamo Vas da uzmete učešće u državno – privrednoj delegaciji, u radu ovog Foruma, i uspostavljanjem poslovnih kontakata doprinesete daljem jačanju privredne i ukupne saradnje Crne Gore i Monaka.

 Trenutna cijena povratne avio karte do Monaka je cca 305 €, a o cijenama hotelskog smještaja i drugim detaljima puta bićete naknadno obaviješteni. 

 Najljubaznije Vas molimo da najkasnije do sredine sljedeće sedmice (do 22.02.) pisanim putem potvrdite svoje interesovanje za učešće na Forumu.

 Nakon usaglašavanja svih detalja vezanih za ovaj Forum, a saglasno Vašem iskazanom interesovanju, ćemo Vas blagovremeno informisati.

Kontakt:

Jelena Adžić
Tel:          +382 20 230 544
Fax:         +382 20 230 493
e-mail:     jadzic@pkcg.org

 

Izdvajamo