You are here

Poslovni forum Crna Gora - Njemačka

28/01/2020

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Njemačko-srpskom privrednom komorom (AHK Srbija) organizuje poslovni forum i bilateralne susrete crnogorskih i njemačkih privrednika iz oblasti saobraćaja i logistike.

Forum će se održati 06. februara 2020. godine u Podgorici, u prostorijama Privredne Komore Crne Gore(Novaka Miloševa 29/II), s početkom u 10 časova.

Osnovni cilj ovog susreta, u skladu sa iskazanim interesovanjem, je upoznavanje njemačkih partnera sa stanjem, razvojnim planovima kao i budućim projekcijama u oblasti saobraćaja i logistike, kao i uspostavljanje međusobne poslovne saradnje crnogorskih i njemačkih preduzeća.

 Na sastanku će delegacija koju čini pet njemačkih kompanija, predstaviti svoj proizvodni program, inovacije i usluge u navedenim oblastima, nakon čega će se održati B2B sastanci sa njemačkim firmama..

U cilju uspješne realizacije ovog događaja, Privredna komora Crne Gore Vas poziva da prisustvujete i pronađete svoj interes kroz učešće u radu i obavljanju bilateralnih razgovora sa zainteresovanim partnerima.

Molimo Vas da svoje učešće prijavite popunjavanjem prijave najkasnije do ponedjeljka, 03. februara 2020. godine.


bridge media | Nike Shoes