You are here

Poslovni forum Crna Gora - Sjeverna Makedonija

20/05/2019

Povodom zvanične posjete premijera Republike Sjeverne Makedonije Zorana Zaeva Crnoj Gori Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Stopanskom komorom Makedonije organizuje Poslovni forum i bilateralne razgovore crnogorskih i makedonskih privrednika, u petak 24. maja 2019. godine, sa početkom u 9 časova.

Poslovni forum se organizuje sa ciljem sagledavanja  mogućnosti za unapređenje i poboljšanje  ekonomskih odnosa dvije zemalje, upoznavanja makedonskih privrednika sa poslovnim mogućnostima u Crnoj Gori kao i naših privrednika sa mogućnostima za poslovanje na tržištu Sjeverne Makedonije.

U okviru plenarnog dijela Poslovnog foruma predviđena su obraćanja premijera Crne Gore Duška Markovića i premijera Republike Sjeverne Makedonije Zorana Zaeva.

Pozivamo Vas da uzmete učešće u radu ovog Foruma i uspostavljanjem poslovnih kontakata tokom bilateralnih sastanaka sa potencijalnim partnerima iz Sjeverne Makedonije doprinesete daljem jačanju privredne i ukupne saradnje Crne Gore i Sjeverne Makedonije.

Najljubaznije Vas molimo da potvrdite svoje učešće na ovom skupu  i odaberete firme sa kojima biste željeli da imate bilateralne razgovore popunjvanjem prijavne forme najkasnije do 23. maja 2019 .godine.