You are here

Poslovni forum sa Poljskom PRIJAVA

02/10/2013

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Ambasadom Poljske u Crnoj Gori i Privrednom komorom Poljske, organizuje Forum crnogorskih i poljskih privrednika, u petak 25. oktobra 2013.godine, sa početkom u 10,00 h  u hotelu Ramada u Podgorici.

Poslovni forum, kao nastavak dobre privredne saradnje izmedju Crne Gore i Republike Poljske, i posebno međukomorske saradnje saglasno Sporazumu o poslovnoj saradnji, potpisanom u oktobru 2012. godine u Varšavi, prilika je za nastavak tada započetih razgovora, kao i za nove susrete i uspostavljanje direktnih poslovnih kontakata između zainteresovanih crnogorskih i poljskih kompanija.

U cilju uspješne realizacije ovog Poslovnog foruma, pozivamo Vas da učešćem u radu, doprinesemo jačanju ekonomske saradnje, predstavimo ekonomske potencijale i mogućnosti ulaganja i kroz bilateralne razgovore intenziviramo kompanijsku saradnju.

 Molimo Vas da najkasnije do 15.oktobra 2013. godine do 12h, potvrdite svoje učešće na forumu, tako što ćete popunjenu prijavu poslati na e-mail: kdjukanovic@pkcg.org  ili na fax: 020 230 493.

  U prilogu dostavljamo profile poljskih kompanija koje će učestvovati na sastanku i prijavu za učešće.