You are here

Poslovni forumi u Šibeniku i Zadru

07/11/2012
Poslovni forumi u Šibeniku i Zadru

Uspješnu saradnju sa Privrednom komorom Hrvatske nastavljamo i ove godine, poslovnim forumima u Šibeniku i Zadru, koji je  Privredna komora Crne Gore dogovorila sa predstavnicima Županijskih komora Šibenik i Zadar.

Poslovni forumi će biti posvećeni unapređenju privredne saradnje Crne Gore i Šibensko-kninske i Zadarske županije, posebno akcentirajući oblasti lučkih usluga, marina, ribarstva, maslinarstva, proizvodnje vina, trgovine i sl. kao i unapređenju saradnje kroz učešće u regionalnim projektima.
Članovi crnogorske delegacije biće u prilici da posjete poslovnu zonu Podi i Biznis inkubator u  Šibeniku,  kao i razne kompanije i  udruženja vinara, maslinara, ribara i sl u Šibeniku i Zadru.
U cilju uspješne realizacije ovog poslovnog foruma, Privredna komora Crne Gore se opredijelila da Vas pozove da  kroz  učešće  na  forumu  ostvarite svoje poslovne planove i interese vezane za ovaj dio hrvatskog tržišta.
S obzirom na potrebu  blagovremenog obavljanja pripremnih radnji, najljubaznije Vas molimo da najkasnije do 20.11.2012. godine iskažete svoje interesovanje za učešće na forumu i popunite prijavu koju Vam dostavljamo u prilogu.
Privredna komora Crne Gore  organizuje i snosi troškove prevoza autobusom.
Poslovni forum će se održati u Šibeniku 27.11.2012.godine, a 28.11.2012.godine u Zadru.
Prijava za učešće, preliminarni program puta i rada su u prilogu.