You are here

Poziv na online B2B susrete “Qatar Matchmaking Event 2021”

05/07/2021

Razvojna  banka  Katara u saradnji sa EEN Katar,  a u koorganizaciji sa Privrednom komorom Crne Gore članicom EEN mreže, organizuje 13-15. jula 2021. godine online poslovne susrete, koji su dio trećeg izdanja “Qatar Matchmaking Event 2021”.

Cilj poslovnih online susreta je okupljanje vrhunskih kompanija, distributera i preduzeća iz cijelog svijeta, u svrhu razvijanja poslovnog partnerstva sa kompanijama iz Katara i dobijanja saznanja o proizvodnim mogućnostima Katara. To se, prije svega, odnosi na sljedeće obalsti: građevinarstvo i industrija građevinskog materijala i plastike, hemijske proizvode, proizvode od papira, roba  široke potrošnje, hranu i piće, ICT i Startups, farmacija, zdravstvena zaštita i medicinski uređaji.

Događaj će omogućiti kompanijama da stupe u kontakt sa potencijalnim dobavljačima, distributerima, partnerima za zajedničko ulaganje i predstavnicima donosioca odluka, čime se ostavaruje direktna veza sa poslovnom i industrijskom zajednicom Katara.

Učešće na online B2B susretima je besplatno, registracija je otvorena do 15.jula.

Ukoliko ste zainteresovani za učešće na ovim online B2B susretima potrebno je da se registrujete na linku https://matchmaking.qdb.qa/signup

Više informacija o samom događaju možete pronaći na web stranici: https://matchmaking.qdb.qa/

Napomena: Prilikom registracije potrebno je odabrati adekvatnu vremensku zonu.