You are here

Poziv za učešće na poslovnom forumu i B2B sastancima u okviru 8. Ekonomskog foruma 16+1, Dubrovnik

11/03/2019

Obavještavamo Vas da će se 12. aprila 2019. godine u Dubrovniku (Hrvatska) održati Osmi samit Kine i zemalja centralne i istočne Evrope (Samit „16+1“). U okviru samita će biti održani Sastanci šefova vlada Kine i zemalja centralne i istočne Evrope, zajedno sa 8. Ekonomskim forumom.

Pored multilateralnih političkih sastanaka, koje organizuje Vlada Republike Hrvatske, na marginama samita, a u organizaciji Hrvatske privredne komore i Ministarstva privrede, preduzetništva i obrta Republike Hrvatske, održaće se i poslovni forum i bilateralni sastanci privrednika iz zemalja članica inicijative 16 +1 (Kine i 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope).

Pored plenarnog dijela, na kome će se prisutnima obratiti predsjednici Vlada Republike Hrvatske i Kine, Forum se sastoji i od nekoliko tematskih panela: Infrastruktura i ulaganja; Proizvodnja i inovacije, e-Trgovina; Turizam i kreativne industrije.

Bilateralni sastanci će biti organizovani tokom cijelog dana (12.04.2019.godine) u paralelnim sesijama.

Detaljan program i sve ostale informacije o forumu, možete naći na zvaničnoj web stranici događaja: https://croatia-forum2019-ceec-china.hgk.hr/

S obzirom na pooštrene sigurnosne mjere koje prate događaj ovako visokog profila, zainteresovane kompanije se mogu prijaviti za učešće na ovom poslovnom forumu isključivo on-line registracijom na zvaničnoj web stranici događaja (https://croatia-forum2019-ceec-china.hgk.hr/signup)

Na web stranici se mogu pogledati profili svih do sada prijavljenih kompanija iz zemalja učesnica na forumu, a nakon registracije firme mogu tražiti sastanke sa njima interesantnim potencijalnim partnerima.