You are here

Prezentacija aktuelnosti u obrazovanju odraslih i obrazovne ponude organizatora obrazovanja odraslih koji realizuju programe obrazovanja za sticanje stručne kvalifikacije

10/10/2019

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Centrom za stručno obrazovanje, a u okviru manifestacije „XVIII Dani obrazovanja i učenja odraslih“, u četvrtak 17.10.2019. godine, organizuje okrugli sto u prostorijama Privredne komore Crne Gore, sa početkom u 10:00 časova, na temu: Prezentacija aktuelnosti u obrazovanju odraslih i obrazovne ponude organizatora obrazovanja odraslih koji realizuju programe obrazovanja za sticanje stručne kvalifikacije.

Cilj manifestacije „XVIII Dani obrazovanja i učenja odraslih“, koja se organizuje uz podršku Ministarstva prosvjete Crne Gore, je promovisanje aktivnosti obrazovanja odraslih i obrazovne ponude u Crnoj Gori. Prezentacija aktuelnosti u obrazovanju odraslih i obrazovne ponude organizatora obrazovanja odraslih, koji realizuju programe obrazovanja za sticanje stručne kvalifikacije, namijenjena je predstavnicima tržišta rada, poslodavaca, lokalne samouprave, kao i institucijama socijalnog partnerstva.

Okrugli sto će biti prilika da iskažete potrebe za obukama, koje smatrate da su potrebne vašim zaposlenima, a u cilju stabilnog i kvalitetnog rasta, razvoja i poboljšanja organizacijskih aspekata vaše organizacije.

U cilju uspješne realizacije događaja i zbog ograničenog broja mjesta, blagovremeno odredite predstavnike iz vašeg preduzeća i prijavite učešće popunjavanjem prijave, najkasnije do utorka 15.10.2019. godine.

Telefon za informacije je: 020 230 605.

Fajlovi: