You are here

Prezentacija „Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima” PRIJAVA

07/05/2019

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Upravom za kadrove Crne Gore, u petak 10.05.2019. godine sa početkom u 10:30 sati, u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica), organizuje prezentaciju na temu:

Program obrazovanja za sticanje ključnih vještina za upravljanje ljudskim resursima”

 Prezentacija je namijenjena menadžerima koji upravljaju zaposlenima i žele da unaprijede procedure upravljanja ljudskim resursima u organizacijama, vlasnicima privatnih firmi, predstavnicima javnih preduzeća itd.

Da bi se razvijali ljudski resursi u  tranzicionim zemljama kao što je Crna Gora, treba pokloniti posebnu pažnju ključnim pitanjima razvoja kadrova i rukovodećih struktura. Izazovi na radnom mjestu rukovodilaca su sve brojniji i složeniji, naročito u procesu pristupanja Evropskoj uniji. U Crnoj Gori je uz pomoć eksperta iz Velike Britanije kreiran prvi akreditovani program obrazovanja iz oblasti upravljanja ljudskim resursima. Program sadrži četiri tematske cjeline i 25 tema. Cjeline su podijeljene na: ključne aktivnosti upravljanja ljudskim resursima, zakonodavstvo u oblasti upravljanja ljudskim resursima, postupanje prema zaposlenima i menadžment ljudskih resursa i podrška upravljanju ljudskim resursima.

U cilju uspješne realizacije događaja i zbog ograničenog broja mjesta, molimo da odredite predstavnike iz Vašeg preduzeća i da što prije prijavite učešće. Pravo prvenstva učešća će biti prema redosljedu prijavljanja.

Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, molimo da prisustvo potvrdite najkasnije do četvrtka 9.05.2019. godine do 12:00 sati. Telefon za informacije je: 020 230 605.

Fajlovi: