You are here

Pula Boat Fair

07/10/2014
Pula Boat Fair

Pula Boat Fair, međunarodni sajam brodske opreme i brodova održat će se  15. – 18. oktobra 2014., na lokaciji Marina Verude u Puli - Hrvatska.

Pula Boat Fair je jedinstvena nautička manifestacija u regiji koja se fokusira na proizvođače s ciljem predstavljanja brodske opreme i noviteta u brodogradnji. Sajam ubrzano raste svake godine što pokazuje i statistika kako izlagača tako i posjetilaca. Brodograditelji, inženjeri, dizajneri, kao i sadašnji i potencijalni vlasnici brodova imaju priliku pregledati najbolje nautičke proizvode i usluge na tržištu.

Posebna se pažnja posvećuje tehničkim i tehnološkim inovacijama, premijerama novih proizvoda, stručnim predavanjima te prezentacijama tvrtki.

Fokus sajma je i na obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti, te se očekuje veliki broj izlagača u tom segmentu. Svakako najpopularniji dio sajma, posebno za posjetioce pripada sportu i turizmu. Na kraju tu je i gastronomija te zabava kao segment za opuštanje nakon uspješnog poslovnog dana.

Busieness2Business poslovni susreti - 16.10.2014.

Najprepoznatljiviji dio sajma - poslovni sastanci nazvani Busieness2Business poslovni susreti, gdje se tradicionalno susreću kompanije iz cijele Evrope, na programu su drugoga dana sajma. Ostvareni uspjesi rezultiraju svake godine sve većim brojem učesnika a ovogodišnji susreti održati će se u sklopu Evropske preduzetničke mreže EEN.

Za učešće na sajmu kontaktirajte Katarinu Sekulić u Privrednoj komori Crne Gore, telefonom na +382 20 231 006 ili e-mailom ksekulic@pkcg.org