You are here

Radionica: “Podrška finansijskom upravljanju u MMS preduzećima za pristup finansiranju putem privatnog kapitala” PRIJAVA

09/09/2019

Svjetska banka u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore organizuje radionicu na temu spremnosti za ulaganje privatnog kapitala na Zapadnom Balkanu:“Podrška finansijskom upravljanju u MMS preduzećima za pristup finansiranju putem privatnog kapitala”, u četvrtak 3.10.2019.godine, sa početkom u 9:00 časova Podgorica, Novaka Miloševa 29/II (velika sala).

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da učestvujete na predstojećoj radionici o Spremnosti za ulaganje privatnog kapitala na Zapadnom Balkanu koja će se održati 3.10.2019.godine u Podgorici.

 Ovaj događaj organizuje se u saradnji sa Privrednom komorom Crne Gore, a cilj je da se pružaocima usluga pomogne u razvoju njihovih kapaciteta za pružanje podrške u fazi rasta i pomoći postojećim MMS preduzećima da dođu do kapitala koji im je neophodan za finansiranje rasta i širenja, na način što će im pomoći da budu Spremna za ulaganja.  

 Radionica će se baviti različitim temama, uključujući poslovanje fondova privatnog kapitala i kako uspostaviti saradnju sa njima, kako oni prepoznaju ulaganja i vrednuju kompanije, i kako preduzeća mogu da ostave djelotvoran prvi utisak i budu spremna da privuku investicioni kapital.

 Radionica će se održati u Podgorici, Novaka Miloševa 29/II (velika sala). Kafa i ručak će biti posluženi tokom pauza u radu.

 Potrebno je da imate u vidu da je broj učesnika ograničen i zato Vas ljubazno molimo da potvrdite Vaše učešće najkasnije do petka 27.09.2019.godine. Registracija za učešće na radionici je otvorena do 27.09.2019.godine.

 Radionica će se održati na engleskom jeziku, a obezbijeđen je simultani prevod.

Fajlovi: