You are here

Radionica - Procjena, nadzor i kontrola rizika u organizacijama PRIJAVA

08/03/2018

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa firmom BDO d.o.o., u srijedu, 14. marta 2018. godine, organizuje interaktivnu radionicu, u prostorijama Privredne komore Crne Gore (Novaka Miloševa 29/II, Podgorica) sa početkom u 10:00 sati, na temu: PROCJENA, NADZOR I KONTROLA RIZIKA U ORGANIZACIJAMA.

Na koji način se nositi sa tehnološkim izazovima (digitalno poslovanje, nove tehnologije, cyber kriminal)? Kako formirati i implementirati sistem za upravljanje rizicima u organizaciji? Kako identifikovati i procjeniti rizike? Šta je matrica rizika? Koje kategorije rizika postoje? Koje „opasnosti iz sjenke“ vrebaju u savremenom poslovanju? Šta je neophodno znati prilikom korišćenja risk management modela? Kako sprovesti nadzor i kontrolu nad risk management sistemom? Koji su primjeri dobre prakse u upravljanju rizicima?

Predviđeno je da radionica bude interaktivna, odnosno da polaznici tokom predavanja postavljaju pitanja i diskutuju sa predavačicom o izloženoj materiji, specifičnim situacijama i/ili problemima koje prepoznaju iz prakse ili iskustva.  Takođe, predviđen je i segment u kome će polaznici imati priliku da zajedno sa predavačicom i ostalim polaznicima rješavaju primjere iz prakse, a sve u cilju primjene znanja koje će steći tokom seminara i koje će im pomoći prilikom upravljanja rizicima u svojim organizacijama.

 Molimo Vas da u cilju uspješne realizacije događaja odredite polaznike iz Vašeg preduzeća, odnosno organizacije. Broj učesnika na radionici je ograničen. Pravo prvenstva učešća na radionici će biti prema redosljedu prijavljivanja. Troškovi radionice su pokriveni projektom.

Cijeneći da ćete prepoznati značaj ove teme, molimo da prisustvo na radionici potvrdite najkasnije do ponedjeljka, 12. marta 2018. godine, popunjavanjem prijave.

Kontakt: Jelena Adžić,tel: 020 230 415.

 

Izdvajamo