You are here

Regionalni biznis forum Novi Sad - PRIJAVA

30/07/2018

Evropska mreža preduzetništva u saradnji sa Skupštinom evropskih regiona i Skupštinom AP Vojvodine, a uz podršku Privredne komore Vojvodine i Razvojne agencije Vojvodine, organizuje Međunarodne poslovne susrete u okviru Regionalnog biznis foruma koji će se održati u Novom Sadu u periodu 26 – 27. septembar 2018. godine.

Regionalni biznis forum se organizuje u okviru redovnog godišnjeg sastanka predstavnika Skupštine evropskih regiona (https://aer.eu/).

Međunarodni poslovni susreti imaju za cilj da dodatno pomognu preduzećima da lakše i brže dođu do domaćih i ino-partnera u okviru Foruma. Preduzeća koje se prijave dobijaju mogućnost da sami izaberu potencijalne partnere prema njihovim karakteristikama i iskazanom interesu za saradnju. Na osnovu ovog izbora, organizator svakom od učesnika dodjeljuje spisak sastanaka, sa tačno određenim mjestom, vremenom i informacijom o potencijalnim partnerima, nekoliko dana unaprijed.

Želimo da podstaknemo poslovnu saradnju izraženu kroz veći obim razmjene proizvoda sa inostranstvom, kroz povezivanje proizvodnje, zajedničkih ulaganja i nastupa na trećim tržištima i sl., ali i saradnju u oblasti razmjene znanja i tehnologije i posebno u unaprjeđenju konkurentnosti kroz zajedničko učešće u nacionalnim i evropskim programima i fondovima.

Adidas Ultra Boost 3.0 Cny

Fajlovi: