You are here

RENEXPO - Obnovljivi izvori energije - Zaštita životne sredine - Upravljanje otpadnim vodama

24/10/2019

Privredna komora Crne Gore, kao partner MIR Fondacije i EEN Sjeverne Makedonije poziva Vas na Prvi Međunarodni sajam i konferenciju na temu: “Obnovljivi izvori energije - Zaštita životne sredine-Upravljanje otpadnim vodama - RENEXPO”, koji će se održati u hotelu Aleksandar Palace, u Skoplju, 3. i 4. decembra 2019.

Očekuje se da ovaj događaj bude važno regionalno mjesto poslovnog okupljanja investitora, donosilaca odluka, domaćih i inostranih stručnjaka u oblasti obnovljive energije, energetske efikasnosti, upravljanja vodama, ekologije i ekonomije.

Istaknuti sajamsko - konferencijski događaj omogućiće učesnicima modernu i efikasnu promociju, kao i brojne susrete, razmijenu znanja i iskustava sa više od 1200 stručnjaka iz navedenih oblasti  i više od 60 izlagača  iz 15 zemalja.

U okviru Sajma biće organizovani okrugli stolovi, radionice, B2B sastanci, predstavljena tržišna dostignuća i najnovija tehnološka rješenja u oblastima: hidroenergija, vjetroenergija, biomasa, solarna energija, energetska efikasnost, održivo upravljanje vodama, efikasnost vode i tretman otpadnih voda.

Evropska mreža preduzetništva (EEN) iz Sjeverne Makedonije i REECO d.o.o. u koorganizaciji sa partnerima Evropske poduzetničke mreže – EEN organizuju u sklopu ovog događaja B2B susrete  “Match 4 Energy Waste Water” koji će se održati, u okviru Sajma, 4.decembra s početkom u 10 časova u hotelu Aleksandar Palace.

Zvanični jezik B2B sastanaka je engleski.

Krajnji rok za prijavu je 22.novembar.

Sve informacije o B2B susretima, uključujući registraciju, on-line dogovaranje sastanaka, dostupne su na zvaničnoj web stranici:  http://match4energywastewater.talkb2b.net/

Više informacija o samom Sajmu možete naći na web stranici:

https://www.renexpo-nmk.com/en/exhibitors/water-energy-brokerage/

Kontakt u Privrednoj komori Crne Gore je Jelena Adžić, e-mail: jadzic@pkcg.org, tel: +382 20 230 544, mob: +382 68 820 032