You are here

Revizorski odbor: Uloga i zadaci u cilju stvaranja dugoročne vrijednosti kompanije

04/12/2017

Kako bi Vam približili ulogu i značaj revizorskog odbora, Fidelity Consulting zajedno sa Privrednom komorom Crne Gore i Biznis akademijom Vijesti organizuje program praktične edukacije na temu “Revizorski odbor: Uloga i zadaci u cilju stvaranja dugoročne vrijednosti kompanije”, koja će biti održana 13. decembra u Hotelu Hilton, sa početkom u 10 časova.

Shodno članu 29. Zakona o reviziji koji je usvojen 30.12.2016 godine, srednja i velika pravna lica moraju raditi Izvještaj o reviziji. Adekvatan revizorski izvještaj je od presudnog značaja za kompaniju koja želi da posluje u skladu sa domaćim i međunarodnim standarima, dobije bolje uslove kreditiranja od finansijskih institucija i bolje se pozicionira kod svojih kupaca i dobavljača.

Teme koje će se obrađivati su:
1. Komparativna iskustva u funkcionisanju revizorskih odbora
2. Osnovna pitanja funkcionisanja revizorskih odbora
3. Normativni aspekti funkcionisanja revizorskog odvora shodno Zakonu o reviziji
4. Slučaj Agrokor
Kotizacija iznosi 89 eura (ukljucen pdv). Za dva učesnika iz iste kompanije cijena iznosi 160 eura (ukljucen pdv). Za tri učesnika iz iste kompanije cijena iznosi 210 eura (uključen pdv). Za četiri učesnika iz iste kompanije cijena iznosi 280 eura (uključen pdv).

Prijave i informacije:
edukacija@fidelityconsulting.me
020 272 238

Fajlovi:

Izdvajamo