You are here

RISE Putovanje: Poziv za prijavu

07/09/2021

RISE - Regionalni inkubator za socijalne preduzetnike je projekat za motivisane, predane mlade ljude, koji su spremni da uče i da donose promjene za dobrobit zapadnog Balkana. Naš cilj je da podržimo vaše socijalno preduzetničke ideje koje će region učiniti boljim mjestom.

RISE Putovanje posebno je prilagođen program u kojem je učešće besplatno i koji će vam pomoći da naučite, rastete i napravite promjene u svojoj okolini. Usredsređeni smo na saradnju, razmjenu ideja i vršnjačko učenje kako bismo postigli bolje rezultate.

Imate li ideju ili inovativno rješenje za novi i bolji pristup obrazovanju, osnaživanju žena, kulturi, ruralnom razvoju, zdravlju ili zaposlenosti u svojoj zajednici? Vještine, znanje i iskustvo socijalnog preduzetništva pomoći će vam da riješite socijalna i / ili  pitanja zaštite životne sredine koja vas posebno interesuju i pomoći će vam da zaradite dok to radite!

RISE Putovanje vam takođe pruža mogućnost učestvovanja u posebnoj vrsti podrške kroz grantove za mobilnost  i razvoj poslovanja u drugoj fazi Putovanja. Ova sredstva će vam pomoći da istražite regionalne prakse socijalnog poslovanja i predstavljaće finansijsku podršku za vaš početak.

RISE podržava mlade donosioce promjena kako bi njihove ideje postale stvarnost. Hajde da radimo zajedno i omogućimo da bolja društva rastu!

Opširnije u Pozivu.