You are here

Sajam Home & Concept - Istanbul

25/01/2018
Sajam Home & Concept - Istanbul

Od strane sajamske organizacije Referans Fuarcılık A.Ş. u periodu od 8. do 11. marta 2018. godine u sajamskom centru u Istanbulu biće organizovan Home & Concept Sajam koji ima za cilj da proširi mjesto turskih proizvođača i brendova na svjetskom tržištu i unaprijedi trgovinu u sektoru proizvoda za kuću i kuhinju.

Više podataka o sajmu možete naći na dolje navedenoj web-adresi homeandconcept.com  ili u brošuri koja se nalazi u prilogu.

Za ovaj sajam će od strane organizatora biti organizovan Program odbora kupaca kojim će učesnicima biti plaćen smještaj za dvije noći.

Putne troškove snose sami učesnici.

Svi zainteresovani za učešće mogu aplicirati na e-mail adresu organizatora info@rforg.com najkasnije do 15. februara 2018. godine.

Popunjeni prijavni formular za program odbora kupaca poslati na e-mail adresu Kancelarije za trgovinske odnose Republike Turske u Podgorici podgorica@ekonomi.gov.tr ili putem faxa na broj: 020 648 149 najkasnije do 15. februara 2018. godine, nakon čega ćete u roku od par dana biti obaviješteni da li je vaša aplikacija za učešće na sajmu prihvaćena ili ne. Kontakt telefon je 020 648 148.